Av med gifteringen!

Mannen tok av seg gifteringen – det skulle han ikke ha gjort.
Det var sommer, varmt og sol. Mannen hadde vært i verkstedet å jobbet med bilen da han kom hjem skitten som vanlig. Oljesøl krever en del skrubbing for å få vekk og da tok han som vanlig av seg gifteringen sin. Han la den til siden og den ble glemt av.
Dagen etterpå skulle han ta på ringen igjen – men HVOR var den? Vi lette hele dagen, ungene måtte lete, vi lette enda mer og til slutt så tømte vi alt av skuffer,skap, kleskurver, lommer, kikket neddi alle skoene, flyttet rundt på alle møblene, tømte støvsugerposen, tømte søppelposen, vi sjekket ALT.


Nå ett år senere har ringen fortsatt ikke dukket opp, men vi har antagelig funnet ut hvor ringen har tatt veien. Hils på TEO.  En liten luring som ELSKET å putte alt han fant ned i kumlokket. Vi oppdaget flere ganger at han kom løpene innenfra og rett bort til kumlokket og kastet noe ned i der. Vi fant aldri ut hva det var han kastet ned, han var nemlig en del kjappere enn oss og vi reagerte ikke først.

Nå i dag er vi rimelig sikker på at gifteringen ble kastet ned der og vi ser den nok aldri igjen. Derfor er headeren på bloggen min akkurat dette bildet, for det er det eneste bildet vi har av gifteringene sammen. Det bildet kommer til å være med oss alltid 🙂

One comment

  1. […] har jeg skrevet ett innlegg om at mannen har mistet gifteringen sin.  I helgen fikk mannen plutselig en god idè, han tenkte kanskje at ringen kunne falt ned […]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.