Bildebrev fra storby-påsken!

I dag ble det en nydelig, men kald dag ute. Vi hadde nok ikke kledd oss helt riktig. Det var strålende sol, men skikkelig kald bris og ca 1 grad ute. Jeg er i storby-feriemodus og da er det ikke så enkelt å tenke at jeg skal kle meg som om jeg er hjemme en vanlig dag. Hehehe 😉 Vi fikk likevel en veldig fin tur langs sjøen, isen og havneområdet. Det er helligdag så det var mye folk ute i finværet sammen med oss. The eskimo! Jeg elsker den nye vann og vindtette jakken min. Den fungerer helt perfekt! Farge: gammelblå. Anorakk fra Twentyfour.natur, snø, is, betong, vann. Påske!

Vi kjørte en tur igjennom sentrum, og det var så mye fint å se på! Denne gaten minnet meg skikkelig om Nice, Frankrike. Se så fint det er her 😉

Perfekt med bil i storbyen, her står vi parkert og koser oss i varme biler samtidig som vi har ei rå utsikt! Sjekk den flotte kirken.

Etter kjøreturen fikk vi jentene oss en «kjapp» tur på ikea. Da vi sjekket klokken hadde vi plutselig brukt nesten fire timer der, insane! Neste uke skal jeg innom enda interiørbutikk med mange kjente merker og designere. Jeg gleder meg så! I bursdagsgave fikk jeg ett gavekort som jeg MÅ bruke der – CAN’T WAIT! Easy easy ;-))

Nå er jeg sinnsykt gira på en skikkelig god frisk mojito! Håper det finnes en god bar i nærheten 😉 i morgen tidlig hopper vi på båten og reiser over til Estland og Tallinn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.