Dagene blir bare borte

Det er så rart, dagene forsvinner bare. Når formen er dårlig og jeg stort sett bare tilbringer tiden min på sofaen så går dagene så fort. Når jeg nå snur meg å ser tilbake kan jeg ikke skjønne hva jeg har holdt på med den siste uka  – eller jo. Sovet.

NÅ er jeg våken igjen og jeg har til og med pakket til påsketur. Vi gleder oss til fri sammen med familien, god mat, sol og ski. Netflix er satt i offline modus og påskekrim er lastet ned! Jippi 🙂

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere litt om personer som inspirerer meg i hverdagen, det gir meg masse energi og påfyll! Først ut kan du lese om:

Nr 1. Helene Ragnhild. En flott smilende jente som virkelig gir av seg selv, hun er personlig, ærlig og herlig! Hun har blitt FRISK fra ME og jobber nå med å hjelpe andre. Hun skriver om ernæring, helse, og hverdagen. Hun holder også flotte webinarer hvor hun blant annet deler tips og triks for å stresse mindre (OH YES gotta love her!! ). Hun deler også masse gøy på snapchat.  Les litt mer om henne her.  Snap: Heleneragnhild Instagram: Heleneragnhild. Hun er også så tøff at hun forteller om hvor vanskelig det kan være å bli gravide. Klapp på skulderen for ærligheten og fasadeknusing!

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.