Du er invitert med til Italia på vintur!

Senk skuldrene og drøm deg bort. Denne turen er nemlig for deg som har lyst å være med på jentetur 11-15 juni 2020. Dette er en vintur for deg som har lyst å oppleve Italia og bli bedre kjent med vin-verden. Du trenger ingen forkunnskaper om vin! Høres dette spennende ut? Ja, da må du lese videre.

Vingård

Du får besøke 2 vingårder. Den ene er en profesjonell vingård og den andre er mindre skala, intim og ekte. Det er nemlig den lille vingården hjemme hos Anne og familien.

Det blir servert 4-retters lunsj hjemme hos Anne. Ekte Italiensk sådan! Vi får bobler i glasset mens vi nyter den fine solnedgangen over Toscana. Jeg gleder meg til å sitte der sammen med deg.

Bolsena gamleby

Gamlebyen og markedet

Bolsena by er flere tusen år gammel og det merker du med en gang du kommer hit. Det er så innmari koselig og ekte, det er umulig å ikke kjenne på den italienske stemningen her. Hyggelige og imøtekommende står de og selger de beste skinkene, ferske råvarer som frukt og grønt, klær, vesker og sko. Vi stopper også innom en lokal bar for å smake på den berømte Aperol spritz!

Bolsenasjøen ved Restauranten

Sol og strand

Ønsker du en dag på stranden, blir det tid for det. Her kan du nyte solen, sanden og varmen ved Bolsenasjøen.

Matopplevelser

Du kan glede deg til ekte italiensk mat. Den 4-retterslunsjen hjemme hos Anne sitter fortsatt friskt i minnet fra i fjor (link). Du kan også glede deg til et ekte fest-måltid på gården der vi bor. Det er helt fantastisk godt!

smaksopplevelse for livet!

Overnatting

Vi sover hos Casa Remi. Et skikkelig koselig farm-house hvor de har høner i hagen, bar og grillsted, nydelig frokost og fantastisk fest-mat. Her kommer du til å kose deg skikkelig – kanskje så mye at du hopper over strandbesøket og heller slapper av i hagen her. Det er så fint her!

Italiensk ekte Tiramisu

Pris

Nysgjerrig? Her kan du lese det hele programmet som Anne har laget for oss.

Vinturen koster 8 990,-
Depositum på 1.000 betales ved påmelding. Resterende beløpt betales 30 dager før avreise.

Inkl. i pakken: transport under oppholdet, besøk på vingårdene, vinsmaking av 15-20 forskjellige viner. Overnatting i dobbeltrom på Casa Remi (Gled deg) 2 nydelige måltider.

Flybiletter ordner du selv:
11.juni med Norwegian fra Bodø avreise 10:30 DY345
Hjemreise 15.juni med Norwegian fra Roma avreise 11:05 DY1873
Jeg finner priser fra kr 3300,- tur retur.

Meld deg på allerede nå!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.