Et aldri så lite navnebytte

Det er på tide, for tidstyven er nå over og ut. Jeg lagde dette navnet litt for kjapt og fordi hodet mitt overhodet ikke var særlig kreativt den dagen. Nå har jeg bestemt meg for å bytte navn i alle mine kanaler, så snart finner du meg under mitt eget navn, nemlig Elisabeth Linder. Så enkelt som det, og ingen hokkus pokkus. (og meget kreativt 😉 ) he he

Fremover nå har jeg også flere planer for å forbedre bloggsiden min. Det kommer ny header, nye bilder og litt design endringer. Jeg skal også lære meg å ta bedre bilder med det utstyret jeg har 😉 Jeg får god hjelp fra flere flinke personer rundt om, så dette ser jeg virkelig frem til. Jeg merker at det tapper litt motivasjonen å skrive på bloggen når jeg har tekniske utfordringer. Nå er det snart helt slutt på dette! 🙂

Jeg har det siste året vært medlem av en helt fantastisk facebookgruppe, som er for oss bloggere. Her har jeg fått et skikkelig flott blogg-nettverk med flinke sjeler som liker å gjøre det samme som meg. Her hjelper vi hverandre underveis, gir tilbakemeldinger på det som måtte ønskes og heier hverandre frem. Det er en enorm kunnskap i denne gruppen, og har du lyst å starte med bloggingen kan jeg hjelpe deg i gang!

https://unsplash.com/@rawpixel

En annen ting jeg har gjort i kullisene det siste året er instagram marketing. Jeg har lært så mye om publisering, bilderedigering, forskjellige apper som anbefales å bruke til feks forhåndspublisering av instagramposter, om hashtagger og hvorfor dette er viktig, om kommunikasjon og merkevarebygging. Har du en bedrift og ønsker å lykkes på instagram, da kan jeg hjelpe deg å komme i gang med dette også.

Photo by Le Buzz on Unsplash

De siste dagene har vært preget av skikkelig forkjølelse, med det som hører til. Etter frokost i dag dro jeg til apoteket og hamstret inn det som måtte trengs for å bli kvitt forkjølelsen, og nesesprayen har allerede funket. Jeg GLEDER meg til å bli frisk igjen. Halsdrops med ingefærkjærne og hjemmekokt ingefærte går det i for øyeblikket. Dette går bare fremover! Har du blitt tatt av vinterforkjølelsen?


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.