Et fantastisk måltid i nabokomunen: NESNA!

Søndagsmiddag på Nesna

Forrige helg dro vi over fjellene og ut mot havet, ut på kysten. Været var grått og iskaldt, så en kjøretur passet veldig fint. Vi kjørte nemlig til Nesna og til den nye restauranten Aurora som ligger på Havblikk camping.

Wow for et flott lokale. Knallfin atmosfære og moderne, koselig og tøft. Det var skikkelig wowfaktor å komme inn, jeg ble skikkelig overrasket. De har vært knallflinke med interiøret og prikken over i-en her er de kule gamle tauene som henger ned fra taket. Det må bare sees!  Jeg elsker spilevegger og det har de brukt i hele lokalet med vakker lyssetting. En fryd for en interiørinteressert frøken å komme inn her. Til og med mannen kommenterte hvor tøft det var. Gode møbler å sitte i, ja vi ble sittene lenge.

Menyen er kort, enkel og veldig bra.

Forrett

Jeg bestilte en lakserett som virkelig smakte.

Hovedrett

Her ble det entrecote med gode grønnsaker. Veldig smakfult!

Dessert

Jeg ELSKER sjokoladefondant, og det første jeg sjekker på enhver restaurant jeg går til er om de har sjokoladefondant på menyen. Det hadde de her, og den var HELT NYDELIG god.

 

Et meget godt måltid! Jeg anbefaler å legge søndagsmiddagen til Aurora Restaurant på Havblikk kamping. En restaurant over all forventning.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.