fra helg til hverdag

I helgen lagde jeg biff av hjortekjøtt, for første gang. Jeg tror ikke jeg har smakt dette før, så det var gøy med noe annet.

Blomkålsalat, baconsurret asparges og hjemmelaget soppstuing ble tilbehøret, og det ble veldig gode smaker sammen. Vin ble det også, denne gangen en Haut Medoc.  Det kommer oppskrift på hele retten nærmere helgen, kanskje du får lyst til å lage hjortebiff til lørdagskosen?

Helgen har ellers vært fylt med godis, huset fult av barn som koste seg i tvstua, forkjølelse og morsdag. Jeg er skikkelig lei av at formen fortsatt er så innmari laber. Jeg klarer å røre meg litt, men å gå trappene opp og ned til kjelleren gjør meg svett. Ha ha, jeg føler seriøst jeg har en alvorlig manflu -_-

Vi har forresten kastet oss inn i spilleverden og starter det hele med å prøve PS3. Det var virkelig ett sammensurium å få alt til å fungere, alle ledingene som skulle monteres riktig. menyer og forskjellige innstilliger over alt føler jeg. Nå får vi se om vi får til å bruke dette, så langt er det ikke så enkelt som jeg husket det. Plutselig føler jeg meg skikkelig gammel…

Jeg synes faktisk det er litt vanskelig å finne gode spill (brukte sådan) som passer til en gutt på 4 og ei jente på 7, men jeg finner nok noe til slutt. Er det noen av dere som har gode tips til hva som kan passe, en helt uerfaren spillefamilie 😉 Jeg begynner å lure på om vi skulle ha skaffet oss Nintendo i stede, der er jo super mario og ikke minst mario kart… he he

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.