Fra Mo i Rana til Sør-Sjona

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i å være ved sjøen, det er nok fordi jeg har vokst opp like ved havet. Vi er ofte i Sjona, og i går var intet unntak. Etter mange dager inne mens stormen herjet ute, var det skikkelig godt med glimt av sol og vindstille.

Vi pakket sekken med godsaker og kjørte utover. Det er perfekt å dra på tur til Sjona synes jeg, bare en kort kjøretur unna. Vi fisket, lekte ved vannet og gikk tur i skogen. En flott dag for liten og stor, med masse god sjøluft. Er det en myte at man blir trøtt av å være i sjøluft? Det var ihvertfall ekstremt godt å treffe sofaen da jeg kom hjem igjen, he he. Kanskje kroppen bare fikk sjokk av frisk luft! he he he

Stormen har herjet og det bærer bryggene preg av. Det er egentlig sykt fint ved bryggene, det er bare så synd at de faller sammen og er farlige. Vinden blåser løs takplater og hele bygningen ser ut til å falle sammen når som helst, det er bare å holde avstand slik at ingen blir skadet. Er det virkelig greit at slike bygg står åpne og ikke avsperret? Tøffe bilder ble det i hvertfall.

Glad i Te – prøv dette!

Et lite te-tips på tampen her. Jeg sitter å spiser frokost og drikker min favoritte. Chai Latte fra Solberg og Hansen, kjøp på Brasil Barista.

En kopp kokende vann – 1 ss chai sirup – en slump havremelk – 1 del chai latte te i løsvekt.

Blan dette sammen i koppen og la det stå 5-7 minutter. NYT! Chai latte er så godt 😀

Nå er jeg klar for dagens gjøremål som blant annet er min hudpleierutine og makeup, en tur til frisøren (GLEDER MEG!!) og innom for å planlegge YOGATIME for alle oss som IKKE LIKER YOGA! (eller får til yoga…) Dette blir spennende!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.