Frankrike, Nice med barn

Å reise med barna er spennende og man trekker seg da automatisk mot andre steder enn hva man ville gjort om man hadde reist uten barn.  Ett godt tips hvis du skal feriere på den Franske rivieraen er å leie egen bil, uten det har man ikke den store friheten og muligheten til å være spontan og oppleve steder man ellers ikke ville opplevd.

Planlegger du sommerferie eller er du i Frankrike, Nice eller i området og trenger tips til hva som er  fint med barn? Perfekt.

 Promenade du Paillon
Er en fantastisk flott og helt ny park midt i sentrum av Nice.
Hele den gamle  sentralbanestasjonen er flyttet under bakken slik at byen får en stor andel med grøntareal. Dette brude flere byer se muligheten av – men det er annen sak 😉 Parken er totalt 1.2 km lang og består av flere deler.

I denne parken kan du tilbringe mange timer. Vi dro hit til lunsjtider, etter at minstemann hadde sovet luren sin. Vi hadde med oss mat og drikke, leker og solkrem 😉 Her ble vi i lenge. Det er en avslappende urban oase midt i bykjernen, her finner man roen og her leker ungene til det blir mørkt. Det er mennesker som koser seg under en palme, sitter på plenen og studerer eller bare nyter roen på en benk. Det er mange barn som leker i stativene og det er flotte mektige nydelige bygninger å se. Store fontener som ungene kunne leke i var rett og slett nesten paradis. Det er flotte toalettanlegg i hele parken, det går politi igjennom parken flere gang i timen, det er flere steder man kan kjøpe seg is eller noe annet godt i kiosker rundt om kring. Det var veldig høy standard i parken og det liker jeg veldidg godt. Nytt, pent og flott. Trygt og ikke minst var toalettene rene og pene, noe som er kjempeviktig.

Planlegger du ferietur til Nice og den franske riviera er dette et flott sted å få med seg.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.