Fullstendig paranoid, gi meg livvakt!

Fy søren ass. Jeg vet at alle skrekkfilmene jeg så da jeg var ung, har gjort at jeg den dag i dag blir livredd om jeg hører suspekte lyder i huset. Spesielt når jeg er alene hjemme eller når det er mørkt ute. I natt var intet unntak – bortsett fra at mannen var jo hjemme og da føler jeg meg trygg. Eller jeg trodde det.

Ca kl 03 i natt bråvåkner jeg av at det går en mann på plattingen utenfor soveromsvinduet vårt. Huset vårt ligger litt fra veien og soverommet ligger helt på baksiden av huset, så det er ikke normalt et uvedkommende tråkker innom her.

Jeg tør såklart ikke se ut vinduet så jeg forter meg å vekke mannen. Han våkner i samme sekund jeg sier at det er en mann utenfor her, å piler i lynfart bort til vinduet. Han var MER enn klar for å skremme fyren avgårde. Her er ingen velkommen på denne tiden av døgnet!

Noe overrasket

Det viste seg å være alt annet enn en skummel mann der ute, det var nemlig skogens konge som sto der. Ja elgen. Den teite elgen, åh så irritert jeg blir på denne elgen. Ikke bare plager den oss midt i et tettbygd boligfelt hele året, nå skremmer den livet av meg om natten også. Pokkers elg! Jeg liker kun å spise elg, ellers vil jeg ikke se den. Den hører til i skauen.

Skrekkfilmene har virkelig gjort meg redd

Jeg vil ihvertfall anbefale å aldri se skrekkfilmer før du har passert aldersgrensen som er anbefalt. Den første filmen som virkelig skremte meg var faktisk Harry Potter og de vises sten. Var på på premieren 9 år gammel, og noen mnd eller uker senere  ble aldersgrensen satt opp mener jeg. I’m still afraid, ha ha.
Jeg husker vi snek oss til å se blant annet:

  • The Ring
  • The Grudge
  • Saw filmene
  • Dawn of the Dead
  • Motorsagmassakren
  • Villmark
  • Wrong turn

Grøss og gru sier jeg bare. Jeg skulle faktisk ønsket at jeg aldri så disse skrekkfilmene.  Etter at jeg ble gammel nok til å få lov å se filmene, har jeg aldri mer satt de på.

Hva med deg?

Har du blitt skremt av slike filmer? Ser du slike filmer nå? Er du mørkredd eller husredd? Hvordan skal jeg kvitte meg med skrekken? I need some serious help here 😉

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.