Du trenger ikke hate mandager!

Mandag og starten på en helt ny ubrukt uke, hvem vet hva man har i vente. Jeg har de siste årene fått et veldig glad-forhold til mandager. Da jeg for snart 9 år siden ble Mary Kay konsulent, var den grunnleggende røde tråden i hele businessen og glede seg til mandager. Hver eneste mandag møttes vi for å jobbe, lære, utvikle og dele erfaringer med resten av teamet. Mandager var alltid en skikkelig positiv dag. Det er det enda! 😉

Det var vanvittig fascinerende egentlig, å se hvor påvirket man blir av de andre rundt – som elsket mandager.

Akkurat dette har jeg tatt med meg videre og det følger meg den dag i dag. Jeg synes mandager oppriktig er gode, jeg gleder meg til å stå opp på mandags morgen. Ta fatt på en helt ny dag, ny uke, sette en plan og en mål for de neste 7 dagene, og ikke minst se hvordan resultat det faktisk gir.

Det kan være så enkelt som å planlegge ukesmenyen på mandags morgen etter frokost, skrive handleliste, handle og gjøre klar for en hel uke på kjøkkenet. Det å ha noe nyttig og viktig å gjøre, det gjør noe med kropp og sinn.

Jeg er også glad i å skrive lister, og det bruker jeg en genial app som heter “Wunderlist” til. Her skriver jeg ned ukas mål – som er personlige. Dette gir meg også noe fint å se frem til, for hver dag. Ikke minst så trenger jeg en utfordring og noe å strekke meg etter, for hvis ikke  blir dagene så innmari kjedelige. Det er viktig å bruke hodet – et litt tøft mål er da veldig nyttig.

Slik ser mine lister ut

Jeg bruker også appen til skrive ned alt fra når jeg skal gjøre husarbeid, hva som skal gjøres, sortere disse skuffene, og rydde det rommet, hva jeg ønsker meg, hva jeg har som mål frem i tid, reiser, gavetips til venner og kjente (Jeg skriver alltid ned dette, for når dagen kommer og gaver skal gies, har jeg en lang liste med forslag som gjør hele gave jobben enkel og personlig). Jeg skriver ned tv-program jeg gleder meg til å se, putter avtaler inn i kalenderen og rett og slett gjør meg selv oppmerksom på det som kommer, og får frem ting jeg kan glede meg til!

Gjør mandagen fin! Sett deg et mål – jobb for å nå målet og klapp deg selv på skulderen når målet er i boks. Klarer du ikke målet, ikke få dårlig samvittighet. Du har likevel jobbet mot målet om så om du bare kom halvveis, kom du mye lengre enn om du ikke hadde satt deg noen mål.

Her ser du handlelisten for øyeblikket. Det som er kjekt her er at når du er i butikken og finner det du skal ha, haker du av for det og det forsvinner fra listen.

Du kan lære deg å digge mandager, det er jeg et personlig bevis på 😉

I dag ser jeg frem til å fortsette #Yogaprosjektet for nå skal vi samles til 4.time. Jeg gleder meg skikkelig. Å finne en treningsform som fungerer når man har ME er litt som å lete etter nålen i høystakken – men dette virker. Å gå på trening og få en positiv reaksjon i etterkant er ikke enkelt med ME. Jeg er så glad for det yoga gir meg, det funker så innmari bra!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.