Hjemreisedagen kom fort!

Dagene flyr er nede og vi har hatt det så fint. Maten vi har spist og ikke minst fått oppleve har vært høydepunktet med hele turen, vi er så fornøyd! Temperaturen har vært fin og ekstra bra ble det i går da solen tittet frem og gradestokken var hele 17 grader. Da ble det timesvis på uterestauranten Elephant med iskald øl, mohito og andre spennende drinker. De hadde kjempegod mat med godt utvalg. De ligger midt i hovedgaten ved Neptun fontenen. 

Vi gikk også opp i tårnet på Mariakirken for å nyte 360graders superutsikt over hele byen, og bare det er verdt turen til Gdansk. Man har ikke opplevd Gdansk om man ikke har vært oppi der, en ny opplevelse for oss. Dette var nemlig første gangen vi gikk opp her 😉 409 trappetrinn så her ble kroppen utfordret kraftig, men det gikk greit og baksmellen sov jeg av meg på bare 50 minutter. Fornøyd med det altså 😀 formen blir bedre og bedre!

Vi besøkte også Gdansk sin fotballstadio, for her har de nemlig fun arena med alt fra trampoliner, go cart og escape room for å nevne noe. Her passer det veldig godt å ta med barna hvis man ønsker det.

Vi prøvde ut escape rooms å herregud så fort tiden gikk, og så innmari spennende! Alle ble engasjert, stresset og konkurranseinnstinkt kom frem. Vi storkoste oss og når vi så på klokken kunne vi ikke forstå hvor fort tiden hadde gått. Vi avsluttet kvelden med ett meget bra biffmåltid på La Pampa steakhouse. 

Nå er tiden kommet for hjemreise, men de siste timene skal nytes ute. Det er meldt 23 grader i dag så frokosten blir i solen 😉 Gleder meg veldig til å se de små igjen, det har vært rart uten dem. Vi planlegger allerede ny tur hit med de neste gang 🙂 Kjenner jeg oss rett tror jeg ikke det blir lang tid til neste gang vi ser Gdansk igjen 🙂 det er jo tross alt bare 3 mnd siden sist vi var her nede 🙂

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.