Dette er meg

Elisabeth heter jeg, født i 1991, er gift og har 2 flotte barn. Du finner meg midt i Norge, litt nord, på selveste Helgelandskysten – nærmere bestemt Mo i Rana.

Jeg er en energisk, positiv og meget sosial person som er med der det skjer – når jeg kan. En del helsemessige utfordringer i hverdagen med ME, men ingenting stopper meg fra å leve livet jeg ønsker. Derfor har jeg valgt at ME skal brukes til min fordel, og ikke omvendt. Du vil også få tips og ikke minst lese om mine erfaringer innen dette feltet. Jeg har mye kunnskap etter mange år som ME diagnostisert.

Jeg er veldig glad i gode matopplevelser, lage mat og drikke god vin. Jeg deler mange av mine beste oppskrifter med dere her og på instagram. Gode måltider og restaurantanbefalinger finner du også, spesielt på instagram.

En annen stor interesse jeg har er interiør. Vi har de siste årene jobbet med kjøp og salg av boliger, og da har jeg hatt ansvaret for interiør, fargevalg og styling. Det tok oss over 10 år å finne en bolig vi selv skal leve i resten av vårt liv, men nå er vi endelig her! 2019 blir vårt eget boligår. I årene fremover skal boligen fornyes og tilpasses våre behov, ønsker, smak og trender, så her kan du forvente å lese mer om interiør og få inspirasjon og tips fra meg.

Vi som familie reiser også ofte, og det som går igjen hvert eneste år er Gdansk. De siste 5 årene har vi vært her 2-3 ganger pr år, og kjenner byen veldig godt. Jeg har mange gode reisetips når det kommer til Gdansk, men vi har også besøk Frankrike, Spania, Finland, og Italia.

Jeg vil fremheve Gdansk likevel, og en av grunnene er prisene. Det er meget rimelig både å reise dit og ikke minst feriere der. Gdansk passer like fint for barnefamilien som til jentetur eller romantisk kjærestetur.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, jeg svare mer en gjerne på det jeg kan.