Hvorfor blogger jeg?

Det er det enkelste svaret i verden: FORDI JEG HAR LYST!
Ja nemlig, jeg har alltid hatt lyst til det og i tidligere perioder har jeg blogget. Nå er jeg i gang igjen og det er fordi jeg liker det. Å blogge gir meg frihet og det letter tankene mine. Jeg har tusen ting jeg ønsker å prate om som ikke alltid er like lett, fordi jeg nemlig er hjemme og innendørs store deler av hverdagen. Det sosiale livet begrenser seg naturlig nok og da synes jeg det er helt perfekt å blogge. Eller skravvle kan jeg vel også si.

Etter at jeg fant ut at jeg skulle bestemme over meg selv, har det blitt så mye enklere å blogge. Tidligere måtte jeg tenke tusen ganger over om jeg kunne skrive dette eller dele dette, nå har jeg fått en ny holdning og er mye tryggere på meg selv. Selvfølgelig kan jeg skrive det jeg ønsker og det jeg har lyst til. Det bestemmer jeg jo selv. Dette er ikke en blogg av ei frøken med 6-er i norsk, og det kommer det aldri til å bli. Er du ute etter rettskrivning foreslår jeg at du leter ett annet sted. Jeg datt tidlig av lasset på skolen derfor vil det nok prege norskkunskapene mine – men HVA SÅ? Det er ikke så viktig, alt kan læres og jeg er opptatt av å lære nye ting HVER eneste dag. Det holder nemlig hjernen i gang og DET er viktig. Blogg kan jeg skrive så mye jeg vil likevel 🙂 og jeg er stolt over å få det til!

Du er dritkul som leser bloggen min! Takk for at du er her å vær forberedt på litt galskap innimellom, for det blir det! Gjør noe ekstra ut av dagen din, for den er enda ikke over 😉

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.