Jeg glemte å låse bilen

Etter å ha levert gull 1 og gull 2 i barnehagen måtte jeg hente ut to pakker på posten. Jeg kjørte avgårde, parkerte og gikk inn. Jeg orket ikke å låse bilen og det fikk store konsekvenser i dag. 

Da jeg kom ut med hendene fulle av to store esker måtte jeg bruke litt tid for å åpne bagasjeluken. Den hadde SNØDD igjen (!) og åpnet seg ikke automatisk pga av tyngden fra snøen. Så der sto jeg å filket i min egen verden før jeg tilslutt fikk kostet vekk snøen og luken åpnet seg selv. 

Litt forsinket satt jeg meg i bilen og da jeg klikket selen på plass kommer det plutselig to hender fra baksetet, de holder meg fast mens jeg HYLER helt til han slipper taket!

Jeg snur meg i panikken og der ser jeg en mann som holder på å le seg ihjel. Ja – det var mannen min! Herregud så kjeft han fikk. Jeg var livredd og kjempesint! 

Han hadde tilfeldigvis oppdraget med å levere mat til butikken jeg var på, og da han så bilen sto der kunne han selvfølgelig ikke dy seg. Den ene gangen jeg ikke orker å låse bilen!!!! Aldri igjen. 

Han ble lei av kjeftingen og var på tur ut døren, men så enkelt var det ikke. Barnelåsen var nemlig på og jeg hjelper han ihvertfall ikke ut! 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.