Kanelboller med glasur

Fy søren for en god oppskrift. Denne er for deg som digger myke, seige og saftige kanelboller! Er du som meg ekstra glad i kremostglasur blir disse kanelbollene dine nye favoritter 😉 Oppskriften er fra flinke Ida og den finner du HER.

Jeg har hatt en skikkelig bake helg og det er lenge siden. Jeg er ikke spesielt tålmodig så baking er jeg ikke superfan av men denne kaken ble jeg superbegeistret over så det må jeg dele. Sjokoladekake med salt fløtekaramell. Den var helt amazing og det er den aller beste karamellen jeg noen gang har smakt, fy søren! Så skal du bake sjokoladekake MÅ du prøve denne. Garantert saftig og en herlig kombinasjon med søt og litt bitter sjokolade med DEILIG karamell. Jeg fikk karamellrester til overs og det koser jeg meg med!!! 😉 nydelig godt med en skje karamell når jeg føler for det. HIMMELSK 😉 Kaken holder seg myk og saftig i flere dager, bare husk å ta den ut av kjøleskapet 2-3 timer før servering. KOS DEG 😉

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.