Kremet brokkolisalat med krunsj

Dette er en kjempegod og enkel salat som også er ett perfekt alternativ for den klassiske potetsalaten, passer veldig godt nå til grillsesongen.

1 hel brokkoli kuttes i små biter – 1/2 rødløk strimles – 1/2boks sæterrømme – 1/2pk ekte majones – en god neve valnøtter – 3 ts worchestersauce – ett dryss herbamare urtesalt.

Bland alt sammen og la det stå 15-30 minutter. Spis og nyt! Matglede ❤️

7 comments

  1. Brokkolisalat er supergodt ! Bruker å lage en slags aioli (rømme, majo, hvitløk, chilli, salt og pepper) som jeg blander i, har også selleri i tillegg til finhakket rødløk også pinjekjerner istedet for nøtter 🙂 Tanta mi bruker rosiner i også!

    1. Åh så mange gode tips! Det skal jeg prøve Victoria 🙂 ha en knallfin kveld! ?

  2. […] med en lett salat, nan brød og brokkolisalat […]

  3. […] til ble det plutselig en veldig næringsrik og ikke minst mettende middag. Har du ikke prøvd ut brokkolisalaten min enda? Da har du noe å glede deg til […]

  4. […] fra meg! Smakfull, sunt og godt. Denne retten er lavkarbo. Begynn med å lage en skikkelig digg brokkolisalat,den lager jeg ofte en gang i uken, slik at jeg har hele uken ????  Brokkolisalaten er også en […]

  5. […] til grillmat og til fisk, har du ikke prøvd det enda må du gjøre det. Oppskriften min finner du her. Er du lei vanlig kyllingfilet? Da anbefaler jeg deg å prøve kyllinglår-filet. Det finnes i […]

  6. […] har jeg aldri smakt før, men ble tipset om dette da jeg delte oppskriften min på brokkolisalat (som også er kjempegodt!) Jeg er ikke spesielt glad i brokkoli og blomkål, men etter at jeg […]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.