Lchf Blomkålsuppe med salamisnacks

Noe så enkelt og fort gjort. Jeg er superfan av Rema 1000 sine ferdige poser og pakker med matretter. Det er perfekt for de dagene jeg ikke orker å skjære, kutte, skrelle, koke og lage middag fra «bunnen av». Jeg har testet ut flere supper og i dag er det denne jeg vil dele med dere.

Blomkålsuppe er kjempegodt og denne suppen smakte som nesten perfekt hjemmelaget. Jeg varmet den rett og slett bare opp, kuttet salamisnacks og litt persille før jeg drysset dette over suppen. En perfekt middag for hele familien eller en lett og kjapp frokost. Middagen er ferdig servert på 10 minutter. Perfekt for en hverdag som er travlere enn andre.

Denne er lavkarbovennlig for dere som tenker på det.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.