Mer matprat og litt sminketips

Først må jeg bare fortelle dere om gårdagens middag. Jeg lagde spicy biffsuppe etter ønske fra mannen. Det er så kjekt når han sender meg oppskrifter og middagsønsker, for da slipper jeg finne ut av måltidene. Noen ganger har jeg ikke idèer til mat i det heletatt. Det hender at jeg blir matlei og skikkelig lite kreativ.

Jeg fikk tre middagsønsker fra mannen. Gnocci med kylling og bacon, hot linsesuppe med svinekjøtt og spicy biffsuppe.

Spicy biffsuppe

Denne var veldig god på smak og hadde en kraftig god aroma. Jeg byttet ut storfekraft med kalvefond (selges på glass hos bla. coop). Det skulle også være friske bønnespirer i, jeg hadde alfa alfa spirer liggende og da brukte jeg disse i suppen. Chilien jeg hadde i beholdte jeg frøene i, dette gjorde suppen veldig spicy og god. Denne suppen ble for sterk for barna så til dem anbefaler jeg noe annet 😉 Prøv denne til kveldskosen! Oppskriften finner du på matprat sine sider.

Et enkelt makeuptips

Dette er smart for her bruker du det samme produktet til to forskjellige formål. Jeg snakker om rouge, blush og solpudder.
Neste gang du påfører makeup så bruk rouge, blush og solpudder der det skal. Det som er genialt er at du også kan bruke akkurat de samme produktene som øyeskygge. Det gir en fin helhet i sminken uten for mange elementer. Her har jeg på en skikkelig kald lys rosa rouge i kinnende og som øyeskygge. Blend øyeskyggen med en mørkere rouge eller solpudderet ditt. Hvis du har en god highlighter du liker, kan du også bruke denne som øyenskygge.

Nå er ungene sovnet og middagen klar til mannen kommer hjem fra jobb. De siste timene før leggetid skal nytes foran tv-en med noe gøy. Team ingebrigtsen! Noe så morro, har du sett det?  Det ligger gratis på NRK appen.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.