Min mening om Adams Matkasse

Vi har testet ut matkassene fra Adam 4-5 ganger nå over en periode på ca 2 år. For å vær helt kjempeærlig så er jeg veldig fornøyd. Råvarene vi har fått levert er virkelig helt fantastisk kvalitet på, alt sammen – aldri dårlig grønnsaker eller gamle produkter. Alt er ferskt, fint og i flotte farger. Det er også vanvittig lettvint og enkelt å få middagen levert på døren, så og si alt man trenger følger med. Smør, mel og vann har vi jo alltids i hus fra før, som vi sper på med.

De forskjellige typene matkassene passer etter behov. Familiekasse eller Ekspresskassen, begge anbefales!
I kassene vi får levert ligger det alltid egne oppgavehefter eller ark til de små i huset, og det er så gøy synes dem. Det er også en stor bonus å få leke med pappeskene etterpå. Vi alle gleder oss til matkassen leveres på døren 🙂

 

Vi har ikke matkasse for ofte, for jeg synes egentlig det koster litt mye.  Samtidig så tror jeg nok vi sparer en del mtp vi ikke går i buikken den uken vi har matkasse. Vi handler ingenting annet den uken. Brød, melk og pålegg er det eneste – og brød fyller jeg fryseren med. Så planlegger jeg godt så er det mange dager mellom butikkbesøk. Det ER SÅ DEILIG!

Jeg har vervekode hvis du ønsker å prøve matkasse – da får jeg og du ekstra bonus 🙂 Det er gøy! Du får -50% rabatt på din første matkasse. Vervekoden legger du inn i rabattfeltet ved registering og betaling. Koden er: K1823640

https://www.adamsmatkasse.no/

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.