Piwna 47 Food & Vine

Ohlala, dette stedet sto virkelig til forventningene og litt til. Jeg hadde lest anbefalinger på tripadvisor så vi bestemte oss for å sjekke ut Piwna. De har vunnet award of excellence i 2016 så dette lovet godt. 

Lokalet var fantastisk flott, det var høy standard og veldig koselig. Interiøret var landlig, rustikk og varmt. Ypperlig service og veldig god vinkunskap hos kelneren. Her var vinen perfekt temperert! 

Menyen var flott og mannen synes det var litt for flott riktig nok, jeg måtte bare velge hva vi skulle spise 😉 

Bestilte forret med blant annet carpaccio, spekemat, fisk og gode oster. Det var veldig godt sammensatt og en flott starter. Vinen jeg fikk anbefalt til var nydelig!

Hovedretten ble helstekt indrefilet med kremet grønnkål, bakte rødbeter og grønnsak ratatouille med aubergine. Peppersaus og sprøstekte poteter.

Ett ypperlig måltid på ett litt finere sted. Veldig bra. Desserten var også helt fenomenal. Noe så enkelt som sjokoladekake med karamell og nøtter. Helt himmelsk!

Dette er ikke ett billig sted, man må forvente å betale rundt 400-500 kr for ett komplett måltid med alkohol, forret og dessert. Skal du til Gdansk og ønsker ett flott måltid i en flott restaurant anbefaler jeg å ta turen hit. Neste gang skal vi teste ut frokost/lunsj menyen der 🙂 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.