Er du en av de som ikke har hørt podcast enda?

Podcast er kommet for å bli og det vokser helt enormt fort. Magasiner taper store reklameinntekter fordi podcast ser ut til å være det nye store. Flere og flere nettaviser ser viktigheten av pod, og produserer lokale podkaster. Spent på hvem som tar steget først her i Mo i Rana.

Det er genialt med podcast. Du kan høre på feks under trening, kjøring eller husvask. Du kan velge å vrake i kategorier, alt fra dokumentarer og fakta til humor og underholdning.

Er du en av de som ikke har hørt podcast enda? Du er garantert ikke den eneste, lyttertallet stiger gradvis dag for dag og podcast er fortsatt helt ukjent for mange.

Her kommer mine tips:

  1. Synnøve og Vanessa
  2. Jan Thomas og Einar blir venner
  3. Tusvik og Tønne
  4. Heimelaga Erlend Osnes
  5. Vinmonopolet

Synnøve og Vanessa har jeg tidligere skrevet om her på bloggen, og det er rett og slett fordi de er så innmari morro å høre på. En skikkelig glad-pod med mye humor som kommer ut hver torsdag.

Jan Thomas og Einar blir venner er også veldig morro og god underholdning. Jan Thomas og Einar kjenner ikke hverandre fra før, og møtes for første gang til innspilling av 1-episode. Dette er meget gøy å få være en del av. Disse to personene er helt forskjellige, så det er vanvittig gøy å høre på hvordan de blir venner. Morro, lett og gøy underholdning.

Tusvik og Tønne er nok for de fleste godt kjent, de har en ganske grov humor så det må du være forberedt på om du skal høre på. Samtidig er de smarte og har en del gode poeng og meninger – men mest gøy. Ikke hør på denne om du er en sart sjel. Sigrid Bonde Tusvik og Lisa tønne altså.

Vinmonopolet er en lærerik podcast med ekspertene fra polet, innenfor nemlig vin og ikke minst mat. Du får garantert lyst på vin etter å ha hørt dette, he he. Veldig kunnskapsrike og flinke personen som står bak denne.

Har du podcast tips til meg?

Eller kanskje en god lydbok å dele? Let me know 🙂

Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.