Rosabloggen min gikk i svart

 

Ja jeg blir litt hissig når jeg snakker om ME og slike innlegg er nok ikke første gangen jeg kommer til å publisere. Jeg bruker bloggen for å dele mine tanker og derfor er det helt naturlig for meg å rable ned mine frustrasjoner i øyeblikket 😉

Jeg er en person som ikke liker å se bakover, derfor liker jeg ikke å snakke om en natt med dårlig søvn eller gårsdagen hvor min vanvittige frustrasjon kom ut. Hvorfor skal vi egentlig henge oss opp i fortiden når vi ikke kan gjøre noe med det likevel? Så derfor er dagen i dag helt ny og ubrukt – klar for nye muligheter og oppdagelser.

Jeg er lykkelig og fornøyd, glad og nysgjerrig. Jeg liker det som er spennende og i dag er en slik dag.  I slutten av mars skal jeg ta dere med på en reise til ett land vi besøker flere ganger i året. Jeg gleder meg til å fortelle mere om dette 😉

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.