Sjokolade ødelegger dagen min

Jeg har gjort små endringer i kostholdet mitt de siste mnd,  blant annet kuttet betraktlig med sukker (sjokolade spesielt), brød, ris og poteter. Store doser vitamintilskudd, B12 injeksjoner og ingen melk. Fokuserer på ren og økologisk mat. Det fungerer helt sykt bra og for første gang på lenge er blodsukkeret mitt stabilt, jeg blir ikke sjelven, mister ikke muskelkraft eller blir akutt sulten. Jeg trenger ikke gå rundt med «veskemat», druesukkertabletter eller sjokolade. Jeg kræsjer ikke fullstendig slik jeg gjorde tidligere – nå blir jeg bare sulten slik det normalt skal være.

Noen dager er bedre en andre og det er helt normalt med en dårlig dag innimellom, humøret mitt har ikke vært på topp og det fører til flere utskeielser. Summen av det hele som baller på seg blir så frustrerende og irriterende og da går det virkelig opp for meg hva jeg gjør feil. Jeg stress-spiser. Putter i meg det som er tilgjenglig, overspiser og kjenner ikke etter. Spiser fordi jeg kjeder meg, helt uten mål og mening. I dag ble en slik dag – i dag har jeg spist sjokolade og godteri å det verker i kroppen. Jeg spiser ikke bare litt sjokolade, men store mengder. Ødeleggene. Balansen i kroppen finnes ikke og hele kroppen er i full krig.

Det er kun opp til meg. Det er ikke sjokoladen sin feil – det er min. Morgendagen blir bedre! Og husk det som funker for meg trenger ikke funke for deg. Det er viktig å finne sin løsning som passer! ingen er like 🙂

Nå skal jeg skjerpe meg. Kveldsmaten er klar: brie, spekeskinke, valnøtter og avokado venter. Det stabiliserer blodsukkeret og gjør meg god å mett lenge. GLEDER MEG!

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.