Sorry men jeg hater deg.

Det er så vanvittig kjedelig og vente, sitte hjemme hver eneste dag og bare vente på å bli frisk. Akkurat som det plutselig kommer et mirakel og slår ned i voila – FRISK. Etter 15 år venter jeg fortsatt. Dagene er til tider lange og kjedelig, men det hjelper ikke når jeg ikke kan bruke tiden på det jeg har lyst til. Jeg har lyst til så mye, tusen ting venter på meg, alt ligger klappet og klart. Det eneste jeg må vente på først å bli frisk! Det tar bare så innmari lang tid. Eller er vi nært en gjennombrudd i forskningen? Medisner som kan hjelpe? Ja – JEG ER KLAR.  For jeg gidder ikke være syk lengre.

Jeg elsker å være sosial, være med på det som skjer, engasjere og planlegge. Stille opp, møte opp, være med, være frivillig, hjelpe til og organisere. Jeg vil gjøre alt. Det er meg! Det er veldig rart og ikke kan gjøre det man har lyst til. Det er kjempe rart å få beskjed om å ikke gjøre noen ting når jeg allerede ikke gjør noe fra før.  Jeg er en person som HATER å sitte i ro derfor passer det meg vanvittig dårlig å bli plaget med M.E.. Jeg er 25 år gammel og har helse som en 90åring. Ikke kan jeg trene og når man blir sliten av å holde tannbørsten er det noe alvorlig feil. Dette er katastorfe og løsningen BØR ligge nær – for dette GÅR ikke lengre.

En dag slår det tilbake og jeg skal knuse deg ME, for jeg skal vinne! Dette skal finnes en løsning på og alle skal bli friske.

Jeg har en livsglede uten like og jeg elsker godt humør, jeg sprer glede og jeg elsker å se andre lykkes, familien og barna er min viktigste medsin og er du sur og gretten får du gå en annen vei – for det trenger jeg ikke i livet mitt! Jeg står på mitt og er stolt av det jeg oppnår, det eneste jeg hater er ME. 😉

og husk… du kjenner garantert noen med denne sykdommen – tenk deg om før du snakker.

One comment

  1. […] jeg blir litt hissig når jeg snakker om ME og slike innlegg er nok ikke første gangen jeg kommer til å publisere. Jeg bruker bloggen for å dele mine tanker […]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.