Spiseplassen og kjøkkenet

Her kommer enda flere bilder fra et tidligere prosjekt mannen jobbet med. I dag viser jeg dere spiseplassen og kjøkken. 

Tapeten som ble brukt på veggen er i en lun og flott gråfarge med ett lite mønster som gir en fin effekt i rommet. Vi har ellers brukt lyse farger og veggene rundt er malt i fargen hvit lin. 

Jeg synes spisebordet og de gjennomsiktige ghost-stolene fra Kartell ble knalltøffe, og prikken over i-en er taklampen jeg bare elsker! Taklampen har fulgt oss i mange år og er ett av mine beste kjøp. Jeg elsker glass, krystaller og krom detaljer. Denne lampen har jeg ikke sett ett eneste annet sted en hos oss. Det er ekstra gøy 😉

På veggen monterte vi bestå sjenk fra ikea, vegghengt med luft under. Det får rommet til å virke renere, lettere og større. Det er viktig med luft 😉

Sofaen på bildet er fra Hay og den er så tøff. den står høyt på ønskelisten her hjemme men mannen synes ikke det det samme som meg, hehehehe. Ja ja det er ikke første gang 😉 ny sofa blir det! Kanskje ikke denne da 😉 

Bordet er dekket med service fra Perfect Home Hvit lilje. Det er nydelig! 

På kjøkkenet kan du se at vi har brukt gulvet på veggen, dette synes jeg gir en tøff og fin effekt. Dette gir en gjennomført og flott helhet i hele rommet. Spotter i taket og vegghengt tv – luksus når man bruker timer på kjøkkenet og samtidig kan se tv innimellom. Det er de små detaljene som utgjør en forskjell! Hva synes du om kjøkkenet?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.