System i alle tusen bildene!

Dette er en utfordring,, hvordan i alle dager skal man ha god oversikt og ikke minst prioritere å få ryddet opp. Det er et stort problem hos oss, vi har flere tusen bilder på ihvertfall 3 forskjellige steder  med dobbelt og sikkert trippel-kopier. Jeg har tildels prøvd å rydde, men jeg flytter bare  bildene frem og tilbake som resulterer i bare mer rot. Hvor skal jeg starte?

Jeg merker at det ikke fungerer for meg å ha datomerket mapper. Jeg finner aldri tilbake til bursdagsfesten, sommerferien for 2 år siden, familiemiddagen eller turer vi har vært på – jeg husker jo ikke datoen! Jeg må finne ett nytt system.

Det første jeg skal gjøre er å ta ALLE bildene ut fra alle nettskyene vi har, hente frem alle eksterndisker og legge ALT over på pc, kun på ett sted. Får håpe ikke pcen tar kvelden akkurat i dette øyeblikket.
Etterpå kommer jeg til å sortere litt etter litt, hver eneste dag. Dette må jeg prioritere for jeg blir rotete i hode av å ha rot i systemet, he he.

Av nettskyer som jeg er fornøyd med kan jeg nevne DROPBOX men denne koster litt så jeg ble tipset om å bruke JOTTACLOUD og jeg ELSKER DET! Mange fordeler og den største fordelen er at Jottacloud er NORSK. Jeg er veldig fan av og støtte lokale så fremst det lar seg gjøre, så det ble enkelt da jeg kom over JC.
Nettsiden er fantastisk enkel og lett å forstå. Det er kjempeenkelt i bruk og det beste av alt er at du har UBEGRENSET LAGRINGSPLASS for kun 59kr pr mnd! Jeg vet ingen som er i nærheten av å slå dette tilbudet.

Trenger du som meg ETT sted og samle ALLE dine bilder på anbefaler jeg for det første å bruke en nettsky til dette, da får du tilgang til bildene dine fra hvor du er i verden. For det andre støtter du en norsk bedrift og får MYE for pengene.

Lagre alle bildene dine på ett sted for å gjøre det enklere og oversiktig 😉

HEIA JOTTACLOUD!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.