Slik laster du ned THE SIMS!

For noen dager siden la jeg ut et bilde på Snapchat og Instagram, hvor jeg installerte og spilte det gode gamle The Sims spillet på pcen. Så gøy at flere av dere kjenner dere igjen, skikkelig moro med en sånn respons?

Da vi var små, var det utrolig hvor mange timer vi kunne spille og drømme oss bort med å bygge våre egne drømmehus, skape våre egne karakterer og familier. Ikke minst all den tiden vi brukte på å finne cheats til spillet som gjorde at vi fikk mengder med penger. For ikke å snakke om alle timene vi brukte på å cracke spillet slik at vi ikke fikk sensur når karakterene skulle dusje, ha ha ha.

Jeg husker jeg brukte mange timer på å laste ned musikk, for å så legge det inn i selve spillet. Slik at når min Sim skulle danse til stereoanlegget jeg hadde kjøpt til stuen, ble musikken den jeg hadde valgt – og ikke standard kjedelig klassisk SIMS-musikk. Mye har skjedd i dataverden siden den gang, i dag er alt så mye enklere. Nå trenger vi ikke cd-rom lengre en gang, for spillene lastes nemlig ned fra internett. 

Hvordan laster du ned The Sims i dag?

Origin

Det finnes en egen spillplattform som ligner på Spotify – bare med mengder med spill. Her registrere du din egen bruker og betaler 149,- mnd.  Da får tilgang på flere gode originale fullversjoner dataspill.  
https://www.origin.com/nor/no-no/store 

Her legger de også ut fullversjoner av helt nye dataspill – før de lanseres i butikk. 

Steam

Dette er en tilsvarende plattform med andre spill som ikke Origin leverer. 
https://store.steampowered.com/ 

Jeg var ikke klar over at det var så enkelt å få tak i dataspill, jeg har ikke hengt med på spillfronten de siste årene. Dette tipset fikk jeg fra min gode venninne forrige helg, og siden da er jeg blitt helt spillegal!  he he 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.