Umulig å fjerne linser med lange negler – eller? SE HER!

Hei folkens! Jeg har et lite tips jeg må dele med dere. Jeg regner med det er mange flere der ute som bruker linser og som samtidig ønsker å ha lange flotte negler 😉 Jeg er ihvertfall en av dem, og jeg synes det er så umulig å ta ut linsene når jeg har fått støtp negler. Teknikken min fungerer rett og slett ikke!

 

Jeg er så glad for at vi har google, for her kom jeg jammen over en helt fantastisk genial videosnutt av akkurat denne problemstillingen. Nå er det en enkel sak å ta ut linser hver dag. Jeg er ikke en gang borti selve øyet, så ingen irritasjon og ikke minst frustrasjon lengre. Det er blitt så mye bedre å være linsebruker etter at jeg fant dette!

 

Ta en kikk du også 😉

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.