Nye rødvinsglass? Disse koster bare 25kr stk!

Vinglass kan være et vanskelig tema og det er faktisk forskjell fra glass til glass, sier ekspertene. Ja vi kan faktisk kjenne smaksforskjell om vi bruker de riktige glassene sies det. Prøv å drikk rødvin fra et melkeglass og et vanlig vinglass ved siden av, kjenner du forskjellen? Det er utrolig spennende dette med smakene på vin, de oppleves svært forskjellig avhengig av blant annet hvordan type glass man drikker fra. Ihvertfall ifølge de som kan dette.

Dette melkegklass-trikset skal jeg prøve i blindtest på meg selv. Spent på om jeg i det heletatt merker noe forskjell. Jeg tror det, men jeg er ikke sikker.

Ikea vinglass

Jeg merker smaksforskjell på vinen om den er luftet eller ikke, og det kommer du og til å gjøre om du prøver det. – så test det ut neste gang du drikker vin! 😉

Mine favoritt glass er store, elegante og har en bred overflate slik at vinen får godt med luft. Det viktigste er jo at de er pene å se på, ikke sant!? 😉 Kjempebra at de kan drikkes av også! ha ha
Disse glassene har jeg kjøpt på IKEA (direktelink her) og de koster ikke mer enn 25,-

Det er helt genialt synes jeg. Glassene kan knuses lett, så jeg bruker å ha en ekstra pakke med 6 nye glass stående på boden.
Prøv ut disse, om du har lyst på noen knallgode vinglass som er skikkelig billige.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.