Prosjekt yoga dag #1

Reklame. Dette er et sponset samarbeid mellom Lena Kralicek fra NLP Coach team og meg. Yogaprosjektet er et 7 ukers kurs for oss som synes yoga høres kjedelig ut samtidig som vi virkelig har behov for å lære det. Utmattelse, stress og kronisk sykdom skal nå bli en erfaring rikere med et profesjonelt yogakurs tilpasset vår helse.

Dag #1

Mandagen er endelig kommet og jeg har gledet meg til dette. Kl 10.00 starter første yogatime og den varer i hele 75 minutter. Jeg er så innmari spent på reaksjonen og opplevelsen.

I dag er formen min ganske langt nede, så jeg kjenner det blir godt å ha noe positivt å gjøre – som samtidig skal hjelpe på helsa. De siste dagene har vært ekstra tøffe, så nå er jeg egentlig mer enn klar til å koble ut, slappe av og faktisk bare ta vare på meg selv litt.

Vi er en flott gjeng med damer som skal samles og det ser jeg skikkelig frem til, bare det å være sosial sammen med noen man liker gir jo skikkelig glede. Jeg tror dette blir kjempegøy og ser for meg at det blir både latter og morro innimellom slagene 😉

Nå skal jeg lage meg litt frokost. Havregryn med mandelmelk og litt frukt, det sitter godt noen timer. Ja, også selvfølgelig en stor kopp chai latte!

Forresten… Jeg må inn i klesskapet, garantert helt bakerst og under alt jeg har – der håper jeg treningsklærne mine ligger… Jeg tror det er nærmere 2 år siden sist jeg hadde de på. Nå lurer jeg på om den overhode passer…

Ønsk meg lykke til!

IMG_6314 from elisabeth linder on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.