Yogaprosjektet #1.Time

Reklame. Dette er et sponset samarbeid mellom Lena Kralicek fra NLP Coach team og meg. Yogaprosjektet er et 7 ukers kurs for oss som synes yoga høres kjedelig ut samtidig som vi virkelig har behov for å lære det. Utmattelse, stress og kronisk sykdom skal nå bli en erfaring rikere med et profesjonelt yogakurs tilpasset vår helse.

1.time unnagjort – slik gikk det!

Nå er det 2 timer siden timen ble ferdig og her er mine tanker nå:

«Nå er jeg akkurat kommet hjem og inn døren, har plantet meg godt i sofaen under ullpleddet for nå må jeg slappe av og tenke på hva som akkurat skjedde.

Jeg føler egentlig at jeg har vært et helt annet sted, på ferie eller noe helt annet enn her. På en positiv måte. Jeg skjønner hvorfor mange beskriver yoga som en reise. Det funker å koble helt ut med yogaen!»

Utfordrende

Det var ikke bare en enkel time som jeg svevde igjennom, det fikk jeg virkelig kjenne på kroppen. Å koordinere pusten med øvelsene som skulle gjøres synes jeg var utfordrende og kjempevanskelig. Dette krever virkelig øvelse, styrke og balanse.

Jeg ble svimmel, kvalm, mistet balansen og blodsirkulasjonen her og der. Jeg følte meg likevel trygg og godt ivaretatt av vår dyktige instruktør. Det er uten tvil mye som skjer i kroppen.

Hadde dette vært en gratis prøvetime, hadde jeg nok synes det hele ble alt for vanskelig og mest sannsynlig ikke dukket opp flere ganger. Jeg er enormt glad for dette tilbudet på 7 uker, med god oppfølging og meget god opplæring underveis. Det gjør at jeg ikke ser mørkt på yogaen (det gjorde jeg tidligere) rett og slett fordi jeg vet at jeg kommer til å lære meg dette denne gangen. Jeg må bare ha tålmodighet og godta at det tar tid å lære seg noe nytt.

Følelsen etterpå

Jeg kjente tidlig at spenningen i nakken og skuldre gradvis slapp taket, og i timene etterpå slapp faktisk hodepinen jeg har slitt enormt med de siste ukene. Jeg skjønner ikke at det går an! Helt rått.

Ellers ble kroppen selvfølgelig sliten etterpå, for timen var en del fysisk og ikke bare avspenning og avslapping. Det føles skikkelig godt i kroppen og være sliten av at man faktisk har gjort noe fysisk ?? Dere med ME forstår hva jeg mener.


Kroppen er støl og jeg er veldig sliten i dag – men på en god måte. Min gode venninne Linda forklarte det så godt. «God-sliten» kalte hun det.  Jeg er helt enig!  Jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen.

 

Var yogaen gøy? JA! det var det.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.