Yogaprosjektet #2.time

Reklame. Dette er et sponset samarbeid mellom Lena Kralicek fra NLP Coach team og meg. Yogaprosjektet er et 7 ukers kurs for oss som synes yoga høres kjedelig ut samtidig som vi virkelig har behov for å lære det. Utmattelse, stress og kronisk sykdom skal nå bli en erfaring rikere med et profesjonelt yogakurs tilpasset vår helse.

2.time gjennomført – sånn gikk det!

Litt stiv og støl etter 1.time var jeg klar for en ny yogatime. Det er bare 3 dager siden vi begynte og yogaen er allerede bra for kroppen kjenner jeg.

Denne timen føltes mye tyngre ut enn den forrige, men det var ikke tilfelle. Vi gjorde de samme øvelsene som sist, bare at denne gangen fikk jeg det kanskje litt bedre til en sist gang.

Det er skikkelig morro å bruke kroppen fysisk, til og med så heftig at man blir både svett og sliten i armer og lår. Dette trengs virkelig! he he. Det er fortsatt veldig vanskelig å få til pusten. Jeg merker at jeg glemmer å puste noen ganger og holder pusten. Det er ikke akkurat gunstig, så da blir jeg svimmel, ør og kvalm. Dette er virkelig noe som kreves øvelse. Det å gjøre 2 ting samtidig, he he.

Jeg sliter litt med at jeg mister følelsen i kroppen her og der når jeg trener, det begynner å prikke/stikke i store deler av kroppen. Det er litt ubehagelig, og jeg forstår ikke helt om det kommer av at jeg kanskje ikke puster nok eller om at det er noe som ligger i klem enkelte ganger. Samtidig er det litt rart, for jeg kan miste følelsen av bare å ligge rett ut og slappe av. Merkelig. Jeg vet jeg har dårlig blodsirkulasjon og lav blodtrykk, kanskje det har noe å si? Ikke vet jeg. Jeg må forske videre på dette.

Ellers føler jeg meg ganske fin i formen, selv om jeg som vanlig blir sliten og må sove noen timer. Med andre ord, ikke noe unormalt som skjer. Det er også helt uvirkelig at hodepinen er borte og nakken er så sinnsykt mye bedre! Jeg kan fortsatt ikke forstå at det er mulig. For en ENORM BONUS 😀

YES TO YOGA!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.